dilluns, 2 de juny de 2014

Videoconferència múltiple entre els CEE d'Ontinyent, Xàtiva i València

Esta setmana els centres ja han començat a realitzar les videoconferències a través dels Hangouts. Els i les alumnes han estat aprenent com realitzar una videoconferència a través del videoxat de Google amb l'activitat "04 LA VIDEOCONFERÈNCIA".

Esta semana los centros ya han empezado a realizar las videoconferencias a través de los Hangouts . Los alumnos han estado aprendiendo cómo realizar una videoconferencia a través del vídeo chat de Google con la actividad "04 LA VIDEOCONFERENCIA".Un dels avantatges dels Hangouts de Google, a més de la seua fàcil utilització, és que ens permet realitzar videoconferències múltiples a la vegada. Això és el que han fet els centres Ruiz Jiménez de València, el Vall Blanca d'Ontinyent i el Pla de la Mesquita de Xàtiva. Els alumnes d'estos tres centres han pogut per fi vores les cares a través de la web cam i poder sentir les veus dels companys que han estat cartejant-se, enviant-se mails i xatejant al llarg de tot el curs.

Una de las ventajas de los Hangouts de Google, además de su fácil utilización, es que nos permite realizar videoconferencias múltiples a la vez. Esto es lo que han hecho los centros Ruiz Jiménez de Valencia, el Vall Blanca de Ontinyent y el Pla de la Mesquita de Xàtiva. Los alumnos de estos tres centros han podido por fin bordes las caras a través de la web cam y poder escuchar las voces de los compañeros que han sido carteándose, enviándose mails y chateando a lo largo de todo el curso.Ha sigut una gran experiència segons les docents que estaven amb ells ja que han pogut conèixer als seus amics i anar presentant-se un a un.
Ací podem vore als alumnes d'Ontinyent i Xàtiva veient-se i parlant a través de la webcam.

Ha sido una gran experiencia según las docentes que estaban con ellos ya que han podido conocer a sus amigos e ir presentando uno a uno.
Aquí podemos ver a los alumnos de Ontinyent y Xàtiva viéndose y hablando a través de la webcam.
Una de les opcions interessants de les videoconferències és que et permeten utilitzar el xat en moments on l'àudio no funciona correctament. Ací podeu vore com els alumnes del Pla de la Mesquita de Xàtiva van avisar pel xat als del Ruiz Jiménez de València que activaren el micro per poder sentir-los correctament.

Una de las opciones interesantes de las videoconferencias es que te permiten utilizar el chat en momentos donde el audio no funciona correctamente. Aquí puede ver cómo los alumnos del Plan de la Mezquita de Xàtiva avisaron por el chat a los del Ruiz Jiménez de Valencia que activa el micro para poder oír correctamente.Sens dubte estem segurs que per a l'alumnat que participa ha sigut una gran experiència i que han aprés molt. Esperem que facen moltes més connexions amb la resta de centres en el que queda de curs i compartisquen amb nosaltres la seua experiència.
Endavant!

Sin duda estamos seguros que para el alumnado que participa ha sido una gran experiencia y que han aprendido mucho. Esperamos que hagan muchas más conexiones con el resto de centros en lo que queda de curso y compartan con nosotros su experiencia.
Adelante !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada