divendres, 20 de juny de 2014

Trompa de bronze d'Edublogs i agraïments.

El dissabte 14 de juny vaig acudir a Madrid en nom de totes les docents i alumnat que participen en este projecte per arreplegar el premi que l'Associació Espiral ens havia donat en la categoria de blogs col·lectius.

Va ser molt emocionant poder vore la quantitat de projectes educatius i grans professionals de l'educació premiats i un honor compartir amb ells l'entrega de premis. Sens dubte els organitzadors d'Espiral de la cerimònia van fer un gran treball i molt d'esforç per a que tots pogueren endur-nos la nostra benvolguda trompa. Moltes gràcies Espiral!

Ací podeu vore algunes imatges de la cerimònia.

El sábado 14 de junio acudí a Madrid en nombre de todas las docentes y alumnado que participan en este proyecto para recoger el premio que la Asociación Espiral nos había dado en la categoría de blogs colectivos.


Fue muy emocionante poder ver la cantidad de proyectos educativos y grandes profesionales de la educación premiados y un honor compartir con ellos la entrega de premios. Sin duda los organizadores de Espiral de la ceremonia hicieron un gran trabajo y mucho esfuerzo para que todos pudieran llevarnos nuestra querida trompa. ¡Muchas gracias Espiral!

Aquí podéis ver algunas imágenes de la ceremonia.Els premis abans de ser entregats.
Los premios antes de ser entregados.


El moment de l'entrega.
El momento de la entrega.


La foto final de tots els premiats (jo al fons mostrant la trompa ;))
La foto final de todos los premiados (yo al fondo mostrando la trompa ;))


Jo amb la trompa de bronze.
Yo con la trompa de bronce.


Els i les docents i alumnes que participem en este projecte volem agrair amb este xicotet vídeo pel Premi Espiral d'Edublogs 2014. Esperem que vos agrade!

Los y las docentes y alumnos que participamos en este proyecto queremos agradecer con este pequeño vídeo por el Premio Espiral de Edublogs 2014. ¡Esperamos que os guste!


Tant de bo hagués pogut portar el premi a tots els centres per a mostrar-lo però ha sigut impossible ja que ja ha acabat el curs. Tanmateix vaig poder visitar als alumnes del CEE Ruiz Jiménez de València i a la seua mestra Carmen Beamonte per a donar-los l'enhorabona pel premi i portar-los el diploma que s'ha fet per a cada centre per haver participat al projecte i rebut este gran premi.

Ojalá hubiera podido llevar el premio a todos los centros para mostrarlo pero fue imposible ya que ya ha terminado el curso. Sin embargo pude visitar a los alumnos del CEE Ruiz Jiménez de Valencia y a su maestra Carmen Beamonte para darles la enhorabuena por el premio y llevarles el diploma que se ha hecho para cada centro por haber participado en el proyecto y recibido este gran premio.Ha sigut una gran experiència poder treballar amb totes les docents que han participat en este projecte i haver gaudit  amb els alumnes que han aprés a millorar la seua competència digital i han conegut quines són les noves maneres de comunicar-se amb les noves tecnologies.


Ha sido una gran experiencia poder trabajar con todas las docentes que han participado en este proyecto y haber disfrutado con los alumnos que han aprendido a mejorar su competencia digital y han conocido cuáles son las nuevas formas de comunicarse con las nuevas tecnologías.

A través de les cartes postals, els mails, el xat i les videoconferències han pogut millorar les seues destreses sociopersonals i conéixer a altres companys d'altres centres. Han pogut parlar d'ells mateixos i del seu entorn a gent que es trobava a molts quilòmetres i sense moure's de la seua aula. Sens dubte Freinet estaria molt content de vore com la seua tècnica de Correspondència Interescolar ha pogut evolucionar i créixer gràcies a les noves tecnologies permetent-nos tombar les parets de l'aula. 

Ara cal descansar i gaudir de les vacances i pensar en com podem fer que el projecte Correspondència Interescolar es mantinga i cresca el curs que ve amb més participants i nous reptes.

A través de las cartas postales, los mails, el chat y las videoconferencias han podido mejorar sus destrezas sociopersonales y conocer a otros compañeros de otros centros. Han podido hablar de ellos mismos y de su entorno a gente que se encontraba a muchos kilómetros y sin moverse de su aula. Sin duda Freinet estaría muy contento de ver como su técnica de Correspondencia Interescolar ha podido evolucionar y crecer gracias a las nuevas tecnologías permitiéndonos tumbar las paredes del aula.


Ahora hay que descansar y disfrutar de las vacaciones y pensar en cómo podemos hacer que el proyecto Correspondencia Interescolar se mantenga y crezca el próximo curso con más participantes y nuevos retos.

Moltes gràcies als que heu seguit el projecte i heu vist com l'alumnat avançava. Moltes gràcies també als sis centres d'educació especial que heu participat, tant als equips directius com a les famílies que heu seguit el projecte. 

Abans d'acabar volia agrair, sens dubte, a les docents que han participat en este projecte i que amb el seu esforç han aconseguit que els i les seues alumnes aprenguen quines són els canals de comunicació actuals a la societat. Sóc molt conscient que heu buscat temps d'on no hi havia i que heu lluitat contra els imprevistos i les mancances tecnològiques.

Moltes gràcies a Lidia García, Rosana Aznar, Laura Gómez, Inma Conca, Aida Benavent, Carmen Beamonte, Ester Soler i Inés Ots. Ha sigut un autèntic plaer treballar amb vosaltres!

Muchas gracias a los que ha seguido el proyecto y ha visto como el alumnado avanzaba. Muchas gracias también a los seis centros de educación especial que han participado, tanto a los equipos directivos como a las familias que habéis seguido el proyecto.

Antes de terminar quería agradecer, sin duda, a las docentes que han participado en este proyecto y que con su esfuerzo han conseguido que los y sus alumnos aprendan cuáles son los canales de comunicación actuales en la sociedad. Soy muy consciente de que ha buscado tiempo de donde no había y que ha luchado contra los imprevistos y las carencias tecnológicas.


Muchas gracias a Lidia García, Rosana Aznar, Laura Gómez, Inma Cuenca, Aida Benavent, Carmen Beamonte, Ester Soler y Inés Ots. ¡Ha sido un auténtico placer trabajar con vosotras!

El curs que ve més!
¡El curso que viene más!

VISCA LA COMUNICACIÓ!
¡VIVA LA COMUNICACIÓN!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada