dilluns, 19 de maig de 2014

"Correspondència Interescolar" guanyador del Premi Espiral d'Edublogs!

"Correspondència Interescolar" és un dels guanyadors del Premi Espiral d'Edublogs en la categoria de Blogs Col·lectius!!!!
Estem molt contents tot l'equip de docents i alumnat que participem al projecte que l'equip de Edublogs ens haja seleccionat entre els tres guanyadors de més de 140 projectes educatius. Este reconeixement ens ajuda a continuar per este camí i a continuar treballant per a millorar les competències i autonomia dels i les nostres alumnes per a la seua inclusió social.

"Correspondencia Interescolar" es uno de los ganadores del Premio Espiral de Edublogs en ​​la categoría de Blogs Colectivos!!
Estamos muy contentos todo el equipo de docentes y alumnos que participamos en el proyecto que el equipo de Edublogs nos haya seleccionado entre los tres ganadores de más de 140 proyectos educativos . Este reconocimiento nos ayuda a continuar por este camino ya seguir trabajando para mejorar las competencias y autonomía de los nuestros alumnos para su inclusión social.

Enhorabona a tots els i les finalistes i guanyadors del premi! Un autèntic luxe compartir-lo amb docents i projectes de tant nivell!. Ací podeu vore el llistat de tots els guanyadors:

El que més ens ha agradat és rebre la notícia del premi de mans dels xics de ESpcpiALISTAS, una meravella d'iniciativa emprenedora d'alumnes de PQPI especial a Pamplona. 

Enhorabuena a todos los y las finalistas y ganadores del premio! Un auténtico lujo compartirlo con docentes y proyectos de tanto nivel! Aquí podéis ver el listado de todos los ganadores :
http://espiraledublogs.org/comunidad/Edublogs/recurso/ganadores-de-la-viii-edicion-del-premio-espiral-ed/32392934-1542-460b-a916-4a1e8c8f781c

Lo que más nos ha gustado ha sido recibir la noticia del premio de manos de los chicos de ESpcpiALISTAS, una maravilla de iniciativa emprendedora de alumnos de PCPI especial en Pamplona .


Ací podeu visitar el seu blog:
http://www.losespcpiealistas.com/p/spacial-helpers.html

Els i les  alumnes de ESpcpiALISTAS han desenvolupat aquesta marca de la seva empresa simulada dins d'un projecte global de formació que treballa l'autonomia personal i laboral aprofitant les eines TIC. Una meravella de projecte que s'engloba en el que nosaltres pensem que deuria ser l'educació especial i que facilita l'autèntica inclusió social del nostre alumnat. ENHORABONA als docents i alumnes que han participat a este projecte!

Ací podeu vore en què consiteix aquest meravellós projecte:

Aquí puede visitar su blog:
http://www.losespcpiealistas.com/p/spacial-helpers.html

Los alumnos de ESpcpiALISTAS han desarrollado esta marca de su empresa simulada dentro de un proyecto global de formación que trabaja la autonomía personal y laboral aprovechando las herramientas TIC. Una maravilla de proyecto que se engloba en lo que nosotros pensamos que debería ser la educación especial y que facilita la auténtica inclusión social de nuestro alumnado. ENHORABUENA a los docentes y alumnos que han participado en este proyecto!

Aquí podéis ver en qué consiste este maravilloso proyecto :MOLTES GRÀCIES a Edublogs per aquest reconeixement del que estem molt orgullosos!
MUCHAS GRACIAS a Edublogs por este reconocimiento del que estamos muy orgullosos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada