dimecres, 19 de febrer de 2014

Los alumnos del CEE Sebastián Burgos muestran como han creado sus cuentas de correo


Tots els i les alumnes que participen en el projecte comunicatiu de Correspondència Interescolar han començat a treballar per aprendre a crear i enviar un correu electrònic dins de l'activitat proposada "02 EL MAIL".

La idea és que alumnes de diferents centres continuïn en contacte amb els mateixos alumnes que mantenien correu postal però aquesta vegada a través d'un compte de gmail . D'aquesta manera desenvolupen competència digital i més construeixen el seu propi identitat digital.

Els alumnes del CEE Sebastià Burgos de València ens mostren com han creat els seus propis comptes de correu electrònic i quina estratègia els ha proposat el seu docent Lidia perquè s'acordin tant de la seva electrònica com de la seva contrasenya.

Todos los alumnos y alumnas que participan en el proyecto comunicativo de Correspondencia Interescolar han empezado a trabajar para aprender a crear y enviar un correo electrónico dentro de la actividad propuesta "02 EL MAIL" .

La idea es que alumnos y alumnas de diferentes centros continúen en contacto con los mismos alumnos que mantenían correo postal pero esta vez a través de una cuenta de gmail. De esta manera desarrollan competencia digital y además construyen su propio identidad digital.

Los alumnos del CEE Sebastián Burgos de Valencia nos muestran cómo han creado sus propias cuentas de correo electrónico y qué estrategia les ha propuesto su docente Lidia para que se acuerden tanto de su mail como de su contraseña.Han utilitzat un full en el que indiquen el seu nom la seva adreça de correu electrònic i la contrasenya . Això sí, la contrasenya està tapada perquè tots i totes tenen molt clar que la contrasenya és una cosa personal.

Han utilizado una hoja en la que indican su nombre su dirección de correo electrónico y su contraseña. Eso sí, la contraseña está tapada porque todos y todas tienen muy claro que la contraseña es algo personal.Ací els podeu veure preparant la seva pròpia fulla amb els seus mails i contrasenyes.
Aquí los podéis ver preparando su propia hoja con sus mails y contraseñas.

Una gran idea a compartir com a recurs didàctic ! Enhorabona a Lidia i al seu alumnat !Anem a veure ara que tal l' experiència de comunicar-se amb mails entre els centres.

¡Una gran idea a compartir como recurso didáctico! ¡Enhorabuena a Lidia y a su alumnado!
Vamos a ver ahora que tal la experiencia de comunicarse con mails entre los centros.

1 comentari:

  1. Els alumnes estan molt contents amb els seus correus i la majoria ja ha aprés a entrar de forma autònoma. Estic molt satisfeta amb l'activitat...!

    ResponElimina