dijous, 16 de gener de 2014

Los alumnos del CEE Sebastián Burgos preparan sus cartas y las envían en el edificio de Correos de Valencia.

Els alumnes i les alumnes del CEE Sebastián Burgos de València volen mostrar-nos com ha preparat l'activitat de la carta postal.

Primer van preparar entre tots i totes la carta de presentació de grup per a la resta dels centres:

Los Alumnos y alumnas del CEE Sebastián Burgos de Valencia Quieren mostrarnos como ha preparación la actividad de la carta postal.

Primero prepararon entre todos y toda la carta de presentación de grupo para el resto de los Centros:
Luego prepararon cada uno su propia carta personal para otro alumno o alumna presentándose y explicando quien es, de donde es, sus gustos y hobbies y todo aquello que quieran compartir.

Després van preparar cadascú la seva pròpia carta personal per un altre alumne o alumna presentant-se i explicant qui és, d'on és, els seus gustos i hobbies i tot allò que vulguin compartir. Un cop preparades aquestes cartes van ser a l'edifici central de Correus de València per tirar allà mateix. Si no coneixeu aquest edifici hauríeu anar a visitar ja que és dels més bonics de València. Es troba a la Plaça de l'Ajuntament.

Una vez preparadas estas cartas fueron al edificio central de Correos de Valencia para echarlas allí mismo. Si no conocéis este edificio deberíais ir a visitarlo ya que es de los más bonitos de Valencia. Se encuentra en la Plaça de l'Ajuntament.


Aquests són les bústies . Tranquils ! No mosseguen...
Estos son los buzones. ¡Tranquilos! No muerden...


I aquesta és la cúpula de vidre de l'interior
Y esta es la cúpula de cristal del interior


Una volta a l'edifici de Correus els alumnes del Sebastià Burgos van les seves cartes a les bústies tan originals de boca de lleó.
Una vez en el edificio de Correos los alumnos del Sebastián Burgos echaron sus cartas en los buzones tan originales de boca de león.

Dins de l'oficina també hi ha bústies per tirar les cartes. 
Dentro de la oficina también hay buzones para echar las cartas.Al cap d'uns dies van rebre les cartes dels altres alumnes dels altres centres i cada un va poder llegir la seva. 
Al cabo de unos días recibieron las cartas de los otras alumnos y alumnas de los otros centros y cada uno pudo leer la suya.
Esperem que haja estat una gran experiència. Enhorabona per com us ho heu currat! Continuem aprenent més!

Esperamos que haya sido una gran experiencia ¡Enhorabuena por cómo os lo habéis currado!
¡Continuamos aprendiendo más!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada