dimecres, 29 de gener de 2014

El CEE Pla de la Mesquita ens mostren el seu panell informatiu del projecte que han fet per a tot el seu centre.

Des del CEE Pla de la Mesquita de Xàtiva ens ha arribat esta interessant iniciativa que han fet al seu centre. Han habilitat un espai en un panell al corredor del seu centre per a penjar totes les activitats que estan realitzant per a aquest projecte.

Desde el CEE Pla de la Mezquita de Xàtiva nos ha llegado esta interesante iniciativa que han hecho en su centro. Han habilitado un espacio en un panel en el corredor de su centro para colgar todas las actividades que están realizando para este proyecto. 


D'aquesta manera tothom pot vore com han treballat els i les alumnes l'activitat de la carta i com estan aprenent coses noves amb l'activitat del correu electrònic. Així també ells se senten més protagonistes i partícips del projecte.

De esta manera todo el mundo puede ver cómo han trabajado los alumnos la actividad de la carta y como están aprendiendo cosas nuevas con la actividad del correo electrónico. Así también ellos se sienten más protagonistas y partícipes del proyecto. Les seues mestres ja ens han confirmat que estan començant a treballar la comunicació a distància mitjançant el correu electrònic. Esperem vore quantes coses aprenen! Endavant!

Sus maestras ya nos han confirmado que están empezando a trabajar la comunicación a distancia mediante el correo electrónico. ¡Esperamos ver cuántas cosas aprenden! ¡Adelante!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada