dimarts, 17 de desembre de 2013

Los alumnos del CEE Ruiz Jiménez echan las cartas en un buzón

Tots els alumnes i les alumnes que han participat del projecte de Correspondència Interescolar han après tot el vocabulari relacionat amb el correu postal i els passos per poder enviar una carta. 

Todos los alumnos y alumnas que han participado del proyecto de Correspondencia Interescolar han aprendido todo el vocabulario relacionado con el correo postal y los pasos para poder enviar una carta.


Els alumnes i les alumnes del CEE Ruiz Jiménez ens mostren amb aquestes fotos com han anat a comprar a un estanc els segells necessaris per les seves cartes i com les han fet fora a una bústia.
Los alumnos y alumnas del CEE Ruiz Jiménez nos muestran con estas fotos cómo han ido a comprar a un estanco los sellos necesarios para sus cartas y cómo las han echado a un buzón.


Estem segurs que ha estat una gran experiència per als alumnes del CEE Ruiz Jiménez sortir pels carrers de València a enviar les seves cartes. ¡La escola també està al carrer! 
Estamos seguros que ha sido una gran experiencia para los alumnos y alumnas del CEE Ruiz Jiménez salir por las calles de Valencia a enviar sus cartas. ¡La escuela también está en la calle!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada